Moderne panelradiatorer ved renovering

Moderne panelradiatorer ved renovering

Purmo radiatorerne er egnede til lukkede, vandbaserede varmesystemer, det vil sige systemer hvor ilttilførsel ikke er mulig. Moderne panelradiatorer er velegnede ved renovering samt til lavtemperatursystemer med f. eks. en varmepumpe som ny varmekilde. Det er ikke alment kendt – mange hævder at gulvvarme er det eneste og bedste alternativ til lavtemperatursystemer. Det er til gengæld en myte. Radiatorer passer udmærket i lavtempererede systemer. Radiatorernes vandvolumen er relativt lille og konvektionsydelsen stor. Disse egenskaber i fællesskab begyder hurtig reaktionsevne og en god energiøkonomi.

MODERNE PANELRADIATORER I LAVTEMPERATURSYSTEMER

Lavtemperaturradiatorer er den mest varme- og priseffektive metode til hurtigt og bekvemt at opretholde optimale temperaturer i dine rum. Purmo radiatorer kan benyttes ved de fleste tilløbs temperaturer, men de egner sig bedst til lave temperaturer. Forskning har vist at lavtemperaturadiatorer varmer et areal op til optimal rumtemperatur præcis lige så effektivt som traditionelt dimensionerede radiatorer (med højere systemtemperaturer). Men eftersom energibehovet er mindre for at opnå og bevare rumtemperaturen, er lavtemperaturradiatorer mere priseffektive.

MODERNE PANELRADIATORER ER SMARTE OGSÅ

Plan Ventil Compact go Ramo Ventil Compact er to moderne panelradiatorer med glat frontpanel. Plan er helt glat, imens Ramo har lodrette linjer i frontpanelet. Begge typer er tilpassede lav temperatur og passer fint ind ved en renovering.

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply