Renover hverdagsrum og indret med radiatorer

Renover hverdagsrum og indret med radiatorer

Det er almindeligt at købe en ny sofa, udskifte tapeter og gardiner, når hverdagsrum renoveres, men hvor mange udskifter radiatorerne i hverdagsrummet? Nogensinde. En årsag er, at radiatorerne holder længe. Stålkonstruktionen er solid, og det er sjældent, at en radiator begynder at lække efter installationen. Produktionsfejl forekommer sjældent, eftersom hver enkelt radiator testes i produktionen, men transportskader og andre uheld kan bevirke, at enkelte radiatorer lækker eller går i stykker. Normaltvist bemærkes dette allerede ved montering og tilslutning til det vandbårne system.

Renover hverdagsrum og udskift dine radiatorer – Indret med radiatorer

Den almindeligste årsag til at radiatorer ikke udskiftes ved renovering af hverdagsrum, er også at kun få kender alle mulighederne. Du kan udskifte enkelte radiatorer i hjemmet. Der findes forskellige løsninger. En vertikal radiator passer til godt til glasvægge og terrassedøre. En lav konvektor eller panelradiator passer under store vinduespartier med lav højde. Og en sektionsradiator er elegant foran vinduer som går hele vejen ned til gulvet. Og du kan få Purmos vandbårne radiatorer i 72 forskellige farver. Vælg mellem RAL-farver eller metalfarver. Lad dig inspirere af vores billeder og tal med vores Purmo forhandlere. Indret med designradiatorer.

Purmo uterum Kon
Konvektoren Kon fra Purmo i moderne hjemmeindretning. Passer fortrinligt til uderum foran store vinduer.

 

En sektionsradiator er elegant foran store vinduer, når du renoverer dit hverdagsrum.
En sektionsradiator er elegant foran store vinduer, når du renoverer dit hverdagsrum. Delta fra Purmo slipper sollys igennem, og skaber en fantastisk stemning.

 

Purmos radiatorer i moderne hjemmeindretning. Passer fortrinligt , når du renoverer dit hverdagsrum
Purmos radiatorer fås i 72 forskellige farver. Her Faro Vertical i en herlig mørkegrå metalfarve.

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply