Hvorfor skjule smarte radiatorer?

Hvorfor skjule smarte radiatorer?

Radiatorer har en lang levetid, helt op til 50 år. Så derfor er der stor sandsynlighed for at de originale radiatorer stadig sidder i dit hus. Og sandt at sige så er slidte, forældede radiatorer ikke så smarte.

Hvor får man smarte radiatorer?

Hvad kan du gøre ved det? Tidligere var det populært at bygge radiatorskjulere. De findes den dag i dag i mange forskellige farver, materialer og stilarter. Tidligere var det også almindeligt at man malede sine radiatorer. Ulempen ved dette er at du forringer radiatorens varmeeffekt og du risikerer lettere at fryse og få en lavere varmekomfort generelt. Hvorfor fraholde dig selv fra smarte radiatorer? Skift til nye designelement!

Der findes flere fordele ved at skifte til nye moderne energieffektive designerradiatorer. Du forbedrer dit indeklima samtidig med at du giver hele lokalet et løft. Designerradiatorer findes i forskellige stilarter og farver så du kan let finde den radiator som passer til din bolig. Nye moderne smarte radiatorer er tilpasset lavtemperatursystemer og kan meget vel kombineres med en bergvarmepumpe eller andre typer af varmepumper. Naturligvis fungerer de også sammen med andre varmekilder.

Kontakt en forhandler for at få et tilbud på hvad det koster at skifte ud. I de fleste tilfælde er det ingen svær øvelse overhovedet.

Läs mere om smarte radiatorer.

Relaterede produkter

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply